Zoekt u het beste adres om uw vrachtwagen te spuiten?

Ongelukje gehad, wilt u uw vrachtwagen spuiten om deze weer een fris uiterlijk geven, of hebt u nieuwe bedrijfskleuren? Zoekt u het beste adres om uw vrachtwagen te spuiten of uw vrachtwagen te overspuiten? Zoek niet verder. Lamboo heeft niet alleen hooggekwalificeerd personeel, maar ook de modernste truckspuiterij. Met onze eigen voorbewerkhal en gloednieuwe cwn spuitcabine, met een efficiënte inrichting en hergebruik van warmte, spuiten wij uw vrachtwagen niet alleen snel, maar ook zeer milieuvriendelijk.

Onze spuitcabines zijn extra breed en uitgerust met pneumatische liften, zodat de spuiters efficiënt en zonder nodeloze onderbrekingen kunnen werken. Met deze ultramoderne vrachtwagen spuitcabine mogen we gerust zeggen dat wij een ideale omgeving hebben gecreëerd om uw vrachtwagen te spuiten, voor een optimaal resultaat. U kunt het spuiten van uw vrachtwagen of het oplegger spuiten dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.

En als u wij uw vrachtauto spuiten, profiteert u ook van onze onderdelenservice, een speciale servicebus die wij gebruiken voor het halen en brengen van gespoten wagens, losse onderdelen of plaatwerk. Nog één ding: over de kosten vrachtwagen spuiten leest u meer op de betreffende pagina.