Spuiterij

 
 
Spuiterij.JPG
 

De voordelen van onze spuiterij

Samen met spuitcabine leverancier CWN en lakleverancier Du Pont is gewerkt aan het ultieme ontwerp van de nieuwe spuiterij. De ruimtes worden voorzien van de modernste ontwikkelingen om nog efficiënter te kunnen werken. De nieuwbouw bestaat uit twee grote spuitcabines, een kleine (onderdelen) cabine, een nieuwe voorbewerkhal en een mengruimte.

De spuitcabines worden zeer milieuvriendelijk. Ze worden uitgerust met de modernste techniek omtrent warmte hergebruik. De restwarmte van de eerste cabine wordt gebruikt om de tweede te verwarmen. Dit scheelt aanzienlijk in het energieverbruik, wat het milieu alleen maar ten goede komt. Daarbij worden de twee grote cabines uitgerust met pneumatische liften, zodat de spuiters geheel volgens de laaste Arbo-normen een stuk efficiënter kunnen werken. Ook zijn de twee grote cabines extra breed, zodat ook trailers met afwijkende maten probleemloos gespoten kunnen worden.

De nieuwe voorbewerkhal is ook opgebouwd volgens de laatste Arbo-normen. De hal is uitgerust met niet minder dan 12 afzuigpunten, zodat men geen last heeft van het stof wat vrij komt tijdens de voorbewerking. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving, iets wat het resultaat alleen maar ten goede kan komen.

Door de nieuwe spuiterij met daarin gekwalificeerd personeel is Lamboo Repair nu ook bij uitstek de plek om uw wagens een nieuwe kleur te geven of bij te spuiten, daarbij zijn ook cabines zijn bij ons in goede handen. Wij hebben u het volgende te bieden:

Voorbewerkhal

In deze hal kunnen wij op een efficiënte en professionele manier uw voertuig gereed maken voor de geplande spuitwerkzaamheden. Tevens faciliteren wij ook reclame bestickering, zowel nieuwe bestickering als reparatie van uw huidige bestickering.

Groene spuiterij

Onze spuiterij voldoet, zoals hierboven beschreven, aan alle mogelijke wensen. De spuiterij is veelzijdig en milieuvriendelijk. Het laatste weegt steeds zwaarder in de groene maatschappij van nu, daarin kunnen wij uiteraard niet achterblijven!

Onderdelenservice

Dit houdt in dat Lamboo Repair voor spuiterijafdeling een speciale service bus ter beschikking heeft. Deze bus wordt ingezet bij het halen en brengen van gespoten wagens. Met deze bus bestaat ook de mogelijkheid om losse onderdelen of plaatwerk op te halen en weer terug te brengen.

Meer informatie ontvangen of direct een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op!