Container Frame

 
 
Lamboo Container Frame.JPG
 

Gaat jaren mee!

Lamboo Carrosserie kan voor elke maat container een frame leveren. Dit kan een frame op een chassis-cabine of een aanhangwagen zijn. De frames worden naar wens verzinkt of gepoedercoat om slijtage tegen te gaan. Hierdoor gaan de frames van Lamboo jaren mee. De frames worden uitgevoerd met twistlocks om de containers vast te zetten.

Daarbij heeft Lamboo Carrosserie een concept met diverse verhuisklanten ontwikkeld; de verhuisbox. Dit is een nieuw containertype met de uitstraling van traditionele verhuisbouw, gecombineerd met de stevigheid en economische voordelen van een verhuiscontainer.

Verhuisbox

De verhuisbox wordt geheel aangepast aan de wensen van de klant. De verhuisbox kan worden voorzien van gladde panelen, schuifzeil, RVS hang- en sluitwerk, zijdeuren, bevestigingssystemen, bindlatten, gehele houten binnenbekleding of wat de klant wenst.

De container is leverbaar in de volgende uitvoeringen:

  • 6.00 meter / 20ft 8'6 en 9'6 high cube.

  • 7.45 meter / 25ft 9'6 met en zonder afzetsysteem.

Benieuwd naar de prijzen van het gladwandig maken van een container? Meer informatie ontvangen of direct een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op!