Fleet management

Heeft een wagenpark dat bestaat uit meerdere voertuigen en wilt u geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van dit wagenpark? Dan bent u bij Lamboo aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid fleetmanagement pakket aan, waarmee uw wagenpark verzekerd is van alle benodigde service- en onderhoudswerkzaamheden om up-to-date en op de weg te blijven.

 
 
fleet-card_opt.jpg
 

Lamboo Fleet management, voor een zorgeloos wagenpark

Lamboo Repair biedt een service aan waarbij u geen omkijken heeft naar het onderhoud van uw materieel. Zo houden wij u bijvoorbeeld op de hoogte van periodieke keuringen. Deze service is beschikbaar voor elk soort wagenpark, van een enkel voertuig tot een groot wagenpark.

De administratie omtrent periodieke keuringen zoals APK / CFK / LPK / ALK en preventief onderhoud wordt met deze service door Lamboo Repair bijgehouden, waarbij u vanzelf op de hoogte gesteld wordt wanneer een voertuig langs moet komen. Lamboo Repair probeert zo actief mee te denken met haar klanten om het onderhoud zo soepel mogelijk te laten verlopen. Liever een enkele keuring aanvragen? Bekijk keuringen.

Meer informatie ontvangen of direct een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op!