24/7 Servicedienst / Direct Service

Bij pech- en noodgevallen maakt u het beste gebruik van onze 24-uurs service dienst. Daarmee bent u snel weer op weg!

Bent u zelf in staat om langs te komen met het voertuig? Kom langs en wij gaan er direct mee aan de slag!

 

Direct hulp nodig?

Bel ons 24/7 nood-nummer, dan staan wij u direct te woord!

 
IMG_6487.JPG
 

De voordelen van lamboo 24/7 servicedienst

Pech langs de weg is voor niemand een pretje. Het verstoort dagelijkse, vaak tijdsafhankelijke, werkprocessen waardoor in veel gevallen uw gehele planning in gevaar komt. Naast het tijdrovende aspect, is het voor chauffeurs ook frustrerend en in sommige gevallen zelfs gevaarlijk om met pech langs de weg te staan.

Onze 24/7 servicedienst zorgt er voor dat die schade beperkt blijft. Onze professionele servicemonteurs schieten bij een melding zo snel mogelijk te hulp, stellen snel het probleem vast en proberen dit altijd op locatie op te lossen. Mocht dit laatste niet lukken, dan zorgen wij er altijd voor dat het defecte voertuig z.s.m. in veiligheid wordt gebracht voor verdere reparatie.

Ook gebruik maken van onze 24/7 servicedienst?

Onze 24/7 servicedienst is voor iedereen beschikbaar. Van Amsterdam tot Rotterdam tot Utrecht kunnen wij u snel weer op weg helpen. In geval van nood belt u of uw chauffeur met +31793634444. Hiermee wordt u direct te woord gestaan en staan wij binnen enkele momenten voor u klaar. Wij zijn merk onafhankelijk en in staat een groot scala aan reparaties uit te voeren aan alles omtrent uw carrosserie!

Onze servicedienst bestaat uit:

  • hydrauliek / laadkleppen service

  • chassis / onderstellen service.

  • koelmachine service