Partners


 

Sterk wordt je nooit alleen. Door de handen in een te slaan met een aantal zeer goede partners, garanderen wij bij Lamboo al meer dan 60 jaar kwaliteit. Daar zijn wij trots op!

 
 

Lidmaatschappen

 
 

Service Partner / Lid

Lamboo is lid van European Trailer Care. ETC is de succesvolle samenwerking tussen onafhankelijke trailer reparatie bedrijven in Europa.

Service Partner / Lid

Lamboo is lid van FleetRepair. FleetRepair is een modern en effectief concept voor totale ontzorging van vlooteigenaren die regelmatig te maken hebben met bedrijfswagenschade.

Lid

Lamboo is lid van de RAI Carrosserie NL. Het overkoepelende orgaan van carrosserie-bouwend Nederland.

 

Lid

Lamboo is gecertificeerd door Stichting Duurzaam als duurzaam reparatie bedrijf.

 
 

 

Hydrauliek

 
 

Service Partner / Leverancier

Lamboo is service partner / leverancier van DHOLLANDIA laadkleppen en liften. DHOLLANDIA wordt verdeeld in meer dan 70 landen wereldwijd, via een toegewijd en professioneel netwerk van regionale DHOLLANDIA vestigingen en officiële onafhankelijke verdelers.

Service Partner / Leverancier

Lamboo is service partner / leverancier van Bär. Bär ziet de laadklep als een integraal onderdeel van een totaalsysteem, dat klantspecifiek wordt geoptimaliseerd voor maximale prestaties. Alleen met een grondig begrip van de meest uiteenlopende transporttaken, ontstaan optimale productoplossingen.

Service Partner / Leverancier

Lamboo is service partner / leverancier van Anteo. Anteo is een wereldspeler in laadkleppen en liften en daarom ook aanwezig in de Nederlandse markt.

 

Service Partner

Lamboo is service partner van Palfinger Laadkleppen. Voormalig MBB is opgegaan in Palfinger. Palfinger is een wereldspeler in de hydrauliek & daarom voor laadkleppen en liften ook aanwezig in de Nederlandse markt.

 
 

 

Onderstellen

 
 

Service Partner

Lamboo is erkend service partner van BPW. Contact ons voor directe service & periodieke onderhoud van uw assen.

Service Partner

Lamboo is erkend service partner van SAF. Contact ons voor directe service & periodieke onderhoud van uw assen.

Service Partner

Lamboo is erkend service partner van VALX. Contact ons voor directe service & periodieke onderhoud van uw assen.

 

 

Carrosserie

 
 
cibo.png

Dealer / Service Partner

Lamboo is service partner / leverancier van Citybox. Lamboo heeft ruime ervaring in zowel nieuwbouw als reparatie van Citybox carrosserieën.

Service Partner

Lamboo is service partner / leverancier van Unitrans. Contact ons voor de mogelijkheden in reparatie & nieuwbouw.

 
 

 

Chassis

 
 

Service Partner

Lamboo is erkend service partner van Wielton. Contact ons voor directe service & periodieke onderhoud van uw Wielton Chassis.