Laat uw vrachtwagen spuiten bij onze ultramoderne vrachtwagen spuiterij

Ongelukje gehad, zoekt u een vrachtwagen spuiterij om uw wagens weer een fris uiterlijk geven, of hebt u nieuwe bedrijfskleuren? Zoekt u de beste en modernste vrachtwagen spuiterij of truckspuiterij? Zoek niet verder. Lamboo heeft niet alleen hooggekwalificeerd personeel, maar ook de modernste truckspuiterij. Met onze eigen voorbewerkhal en gloednieuwe cwn spuitcabine, met een efficiënte inrichting en hergebruik van warmte, spuiten wij uw vrachtwagen niet alleen snel, maar ook zeer milieuvriendelijk.

Onze spuitcabines zijn extra breed en uitgerust met pneumatische liften, zodat de spuiters efficiënt en zonder nodeloze onderbrekingen kunnen werken. Met deze ultramoderne spuitcabine mogen we gerust zeggen dat wij een ideale vrachtwagen spuiterij of truckspuiterij hebben gecreëerd, voor een optimaal resultaat. U kunt het spuiten van uw vrachtwagen dan ook met een gerust hart aan ons overlaten, de beste vrachtwagens spuiterij voor het mooiste resultaat.

U profiteert dan ook van onze onderdelenservice, een speciale servicebus die wij gebruiken voor het halen en brengen van gespoten wagens, losse onderdelen of plaatwerk. Lees meer over onze ultramoderne vrachtwagen spuitcabine op de betreffende pagina.