Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf met een vrachtwagen spuitcabine?

Ongelukje gehad, wilt u uw vrachtwagen weer een fris uiterlijk geven, of hebt u nieuwe bedrijfskleuren? U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met een verfroller als u niet zoveel waarde hecht aan een professionele uitstraling... Als u echter een professioneel resultaat tegen een redelijke prijs wenst, is een bedrijf met een eigen vrachtwagen spuitcabine uw beste keuze.

Lamboo heeft niet alleen een eigen vrachtwagen spuitcabine, maar ook een eigen voorbewerkhal. Hierdoor kunnen wij uw vrachtwagen of trailer van iedere soort en maat, zeer efficiënt en duurzaam spuiten of bestickeren.

Onze gloednieuwe cwn spuitcabine mag wel het neusje van de zalm genoemd worden. Dankzij de efficiënte inrichting en het hergebruik van warmte is onze spuitcabine zeer milieuvriendelijk. Ze zijn extra breed en uitgerust met pneumatische liften, zodat de spuiters efficiënt en zonder nodeloze onderbrekingen kunnen werken. Met deze ultramoderne vrachtwagen spuitcabine mogen we gerust zeggen dat wij een optimale omgeving hebben gecreëerd, voor een optimaal resultaat.