De betrouwbare partner voor uw koelwagen auto

Koelwagens en koelaanhangwagens die gebruik maken van mobiele koelapparatuur moeten met een goedgekeurde installatie werken. De frequentie van onderhouds- en inspectiewerkzaamheden is afhankelijk van het type koudemiddel en de koudemiddelinhoud. In veel gevallen zijn meerdere onderhouds- en/ of inspectiebeurten per jaar vereist om aan de wettelijke voorschriften te voldoen. Ook moeten er controles uitgevoerd worden op onder meer de lekdichtheid van de koelinstallatie.

Lamboo is uw betrouwbare partner voor ieder type koelwagen auto, of het nu een koelwagen met hangwerk is of een elektrische koelwagen. Lamboo bouwt, repareert, onderhoudt en keurt alle typen koelwagen auto. Bij Lamboo bent u aan het juiste adres voor totaalonderhoud van uw koelwagen.

Wat kan Lamboo voor u betekenen?

Lamboo bouwt koelwagens, in alle soorten en maten. Uw koelwagen auto wordt op maat gemaakt, en is aan al uw wensen en eisen aan te passen. Wilt u een koelwagen met hangwerk of een elektrische koelwagen? Wij maken het voor u.

Daarna kan Lamboo het volledige onderhoud van uw koelwagen overnemen: verplichte keuringen en inspecties, reparaties en uitbreidingen. Alles is mogelijk.

Wij houden niet alleen de verplichte keuringen voor u bij, wij kunnen eventueel nodige reparaties ook direct uitvoeren. Dat kan u veel tijd en geld schelen.

Bij Lamboo zijn de controleurs allemaal gecertificeerd en volgens zij regelmatig scholing om hun kennis up-to-date te houden. Bovendien voeren zij de CFK keuring van uw koelwagen of daarbuiten snel en vakkundig uit. Zij weten precies waarop zij moeten letten, wat de sterke en zwakke punten van ieder type installatie zijn, en kunnen u gedegen advies geven over uw koelinstallatie en de controles ervan.

Kortom, met Lamboo als partner kunt u alles voor uw koelwagen uit handen geven en zelf het hoofd koel houden. Maak snel een afspraak met ons om de mogelijkheden te bekijken.