Al meer dan 60 jaar uw partner in carrosserie

Uw Carrosserie-partner in

 

Service

Directe service, geplande service & service management van uw hele vloot; wij nemen het graag uit handen. Wij helpen u ook graag met schade expertise.

Repair

Voor elk soort schade aan uw carrosserie kunt u bij ons terecht. Door onze moderne werkplaats en vakkundige monteurs bent u binnen korte tijd weer op weg. Lamboo is uw one-stop-shop specialist.

Nieuwbouw

Ook voor nieuwbouw bent u bij Lamboo aan het juiste adres. Wij bespreken graag uw wensen en weten zeker dat wij voor elke vraag de juiste nieuwbouw oplossing hebben.

 

Kwaliteit is onze belofte

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, een moderne werkplaats en vakkundige monteurs weten wij al meer dan 60 jaar een hoge kwaliteitsstandaard te behouden. Naast schadeherstel zijn wij tegenwoordig ook bij uitstek hét adres voor al uw nieuwbouwoplossingen en fleet management.

Lamboo is niet alleen een begrip in Zoetermeer, maar in heel Zuid-Holland en ver daarbuiten. Daar zijn wij trots op en wij zullen er alles aan doen om dit zo te houden.

 


Kwaliteit leveren is een opsomming van meerdere factoren. De juiste formule van dienst & product versterken elkaar om zo op het gewenste resultaat voor de klant uit te komen.
— F.Lamboo


 

Waarom Lamboo de beste keuze is

 

Al meer dan 60 jaar ervaring

Vanaf de eerste dag staan wij voor kwaliteit en vakmanschap. Wij nemen elk project, groot of klein, serieus en streven er naar altijd het beste resultaat te leveren aan de klant!


Wij houden van uitdagingen

Een goed idee dat afwijkt van onze reguliere werkzaamheden? Geen probleem, dat zien wij als een uitdaging. We bieden graag een oplossing op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn merk onafhankelijk

Interesse in een van onze servicediensten? U kunt met elk merk bij ons terecht, wij zijn merkonafhankelijk en in staat een groot scala aan merken van bijvoorbeeld laadkleppen of koelmachines te behandelen!

Milieubewust

Met onze moderne, milieuvriendelijke spuiterij dragen wij ons steentje bij aan een groenere, schonere wereld. Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen kunnen genieten van de wereld zoals wij dat ook doen!

We ♥ carrosseriebouw

Bovenstaande statements, daar staan wij voor! Maar aan het eind van de dag houden wij gewoon heel erg van carrosseriebouw, dat is ook waarom wij er zo goed in zijn. Wij hebben passie voor ons werk!