Truckspuiterij Leiden

Het laten (over)spuiten van een truck of trailer is iets wat je niet vaak hoopt te doen. Maar het kan nodig zijn als de truck beschadigd is, als er een nieuw logo of een nieuwe bedrijfskleur worden geïntroduceerd, of als u een tweedehands truck in uw eigen kleuren wilt laten spuiten.

Het is dan wel zaak om een goede truckspuiterij te kiezen. Want het resultaat en de duurzaamheid zijn afhankelijk van de kwaliteit van het werk en de expertise van de professionals.

Naast veel ervaring en de expertise om een hoogwaardige resultaat te leveren, beschikt onze truckspuiterij in Leiden ook over een van de modernste CWN spuitcabines in Europa. Dat biedt u de zekerheid van een optimale efficiëntie en een arbo- en milieuvriendelijke aanpak. Onze spuiterij omvat twee grote spuitcabines, een kleine (onderdelen) cabine, een voorbewerkhal en een mengruimte. De twee grote cabines zijn extra breed, zodat ook trailers met afwijkende maten probleemloos gespoten kunnen worden in onze truckspuiterij in Leiden.

Kortom, zoekt u een adres om uw truck of trailer vakkundig (over) te spuiten? Kom dan eens langs bij onze truckspuiterij in Leiden en laat u imponeren door de professionaliteit en efficiëntie van ons personeel en materiaal.

Onze expertise in vrachtwagens spuiten, de kwaliteit van ons werk en de state-of-the-art apparatuur en faciliteiten hebben al menig klant naar volle tevredenheid ten dienste gestaan.

Maak snel een afspraak met ons om te kijken naar de mogelijkheden.