Gegalvaniseerd staal spuiten Zoetermeer.

Kun je gegalvaniseerd staal verven of spuiten? Ja, dat kan, maar dan moet je wel de juiste voorzorgsmaatregelen in acht nemen en een aantal zaken in het oog houden. Staal wordt gegalvaniseerd om corrosie tegen te gaan. Er wordt dan een dun laagje zink, nikkel of chroom op het staal aangebracht. Je moet dan wel verf gebruiken die zich goed hecht op dit soort oppervlakken.

Lamboo is het beste adres voor gegalvaniseerd staal spuiten in Zoetermeer en omgeving dankzij onze ultramoderne cwn spuitcabine Zoetermeer. Om uw vrachtwagen of trailer een nieuwe kleur te geven of (delen) te laten overspuiten, zoals staal overspuiten in Zoetermeer, bent u bij Lamboo aan het beste adres. Wij werken zeer efficiënt dankzij onze cwn spuitcabine, en gebruiken verf die goed hecht op verzinkte oppervlakken. Deze is daarmee ideaal om gegalvaniseerd staal te spuiten en langdurig te beschermen.

Bij Lamboo bent u bij het gegalvaniseerd staal spuiten in Zoetermeer of het roestvrij staal spuiten in Zoetermeer zeker van een optimale voorbereiding. Bij het verven van staal is een goede voorbereiding zeer belangrijk. Zo verwijderen wij eventuele zinkzouten, ontvetten het staal grondig om een betere hechting van de verf te verkrijgen en verwijderen wij eerst alle eventueel aanwezige roest en bestaande verflagen. Ook oneffenheden repareren wij. En als specialist op het gebied van trailers, kunnen wij vaak onderdelen, ook de grotere of complexere onderdelen, repareren in plaats van ze direct te vervangen. Wel zo kostenefficiënt.

Pas na al deze voorbereidingen, beginnen wij met het staal spuiten in Zoetermeer, zodat wij een optimaal resultaat verkrijgen.

Iets wat vaak vergeten wordt, is het gebruik van een primer. Bij Lamboo gebruiken wij voor het staal overspuiten Zoetermeer altijd een primer om de verf goed te laten hechten of een verf die rechtstreeks op staal kan worden aangebracht. Dit levert een mooi eindresultaat op en beschermt de ondergrond.

Een laatste punt is de juiste laagdikte. Voor het roestvrij staal spuiten in Zoetermeer of staal spuiten in Zoetermeer gebruiken wij minimaal twee lagen verf op een stalen ondergrond om een fraai resultaat en een langere levensduur te verkrijgen.