Gegalvaniseerd staal spuiten in Leiden

Het spuiten van uw vrachtwagen of trailer kan om verschillende redenen nodig zijn. Als de verf van de vrachtwagen vervaagd, beschadigd, gebarsten of verweerd is, kan het spuiten van de vrachtwagen nodig zijn als u het imago van uw bedrijf wilt behouden. Ook na een ongeval of botsing kan het nodig zijn om delen van de vrachtwagen te vervangen en deze opnieuw te spuiten.

Ook als de verf verouderd is en minder bestand is tegen de elementen, kan het helpen om deze beschermende laag te vernieuwen, om verdere schade te voorkomen en de levensduur van de vrachtwagen te verlengen.

En ten slotte kan het nodig zijn een truck of trailer te spuiten als uw bedrijf een nieuwe huisstijl, een nieuw logo of een ander kleurenschema heeft, of als er wijzigingen aan de vrachtwagen zijn aangebracht, zoals het toevoegen van nieuwe componenten of het aanpassen van de structuur. Het overspuiten van de vrachtwagen zorgt er dan voor dat het uiterlijk weer één geheel wordt.

Als u het beste adres zoekt voor roestvrij staal spuiten in Leiden of voor gegalvaniseerd staal spuiten in Leiden, dan moet u bij Lamboo Carrosserie zijn. Lamboo is niet alleen het beste adres voor staal spuiten in Leiden, maar ook voor staal overspuiten in Leiden. En een goed onderhouden en fraai uitziende vrachtwagen heeft een hogere marktwaarde bij verkoop of inruil.

Lamboo Carrosserie bezit een ultramoderne CWN spuitcabine, de beste cabine voor gegalvaniseerd staal spuiten in Leiden en voor roestvrij staal spuiten in Leiden en omgeving. Deze state-of-the-art CWN spuitcabine zorgt voor een uitzonderlijk gelijkmatig en professioneel resultaat. Dat gaat het resultaat van een roller of handmatig bediend spuitpistool ver te boven. Bovendien verloopt het spuitproces efficiënter, hetgeen u terugziet in onze concurrerende kosten.

Lamboo is niet alleen het beste adres voor staal spuiten in Leiden, maar ook voor staal overspuiten in Leiden. Het resultaat is een truck of trailer die zo uit de showroom lijkt te komen, en die uw bedrijf een professionele en fraaie uitstraling geeft.

Kortom, als u vakmanschap en de expertise van een professioneel vrachtwagenonderhoudsbedrijf zoekt, maak dan snel een afspraak met ons!