Gegalvaniseerd staal spuiten in Alphen aan den Rijn

Het spuiten van staal is een gangbare methode om het staal te beschermen tegen corrosie en om het er aantrekkelijker uit te laten zien. Het is echter wel een bewerkelijk proces dat nauwkeurigheid en zorgvuldigheid vereist. Voor het gegalvaniseerd staal spuiten in Alphen aan den Rijn hanteren wij bijvoorbeeld het volgende proces.

Eerst zorgen wij ervoor dat het staaloppervlak schoon, droog en vrij is van vuil, vet, roest en andere verontreinigingen. Als er roest aanwezig is, verwijderen en behandelen wij deze voordat wij beginnen met het staal spuiten in Alphen aan den Rijn.

Daarna brengen wij een geschikte primer aan op het staaloppervlak in dunne, gelijkmatige lagen. De primer dient als hechtmiddel tussen het staal en de verf, en het biedt extra bescherming tegen roest. Vervolgens brengen wij verf aan die geschikt is voor staaltoepassingen. Wij gebruiken hiervoor een duurzame, corrosiebestendige verf die voor buitenoppervlakken wordt aanbevolen. Het roestvrij staal spuiten in Alphen aan den Rijn gebeurt in onze ultramoderne CWN spuitcabine, die garant staat voor een professionele afwerking en een egale dekking.

Bij het roestvrij staal spuiten in Alphen aan den Rijn plakken wij de delen die niet gespoten mogen worden, zoals rubberen afdichtingen, elektrische connectoren, of andere gevoelige onderdelen, af met tape of bedekken ze met plastic folie.

Nadat de verf volledig is uitgehard, controleren wij het oppervlak op eventuele onvolkomenheden en corrigeren wij deze eventueel.

Staal spuiten in Alphen aan den Rijn

Als u kiest voor staal of gegalvaniseerd staal spuiten in Alphen aan den Rijn, dan bent u bij Lamboo aan het beste adres. Onze specialisten adviseren u deskundig over de mogelijkheden en hebben de modernste apparatuur, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat en de levensduur van vrachtwagen of trailer verlengt. Ook kunnen zij u helpen bij het positioneren van bedrijfslogo's en branding, zodat uw wagenpark een rijdende reclame is voor uw bedrijf.

Maak snel een afspraak met ons om te kijken naar de mogelijkheden voor staal spuiten in Alphen aan den Rijn.