Het beste adres voor uw multitemp koelwagen in Zoetermeer

Een multitemp koelwagen heeft meerdere temperatuurzones in de laadruimte, zodat er verschillende ladingen met verschillende temperatuurbehoeften tegelijkertijd vervoerd kunnen worden.

Een multitemp koelwagen beschikt over meerdere afzonderlijke compartimenten met afzonderlijke koelsystemen. Elk compartiment kan ingesteld worden op de gewenste temperatuur, afhankelijk van de specifieke eisen van de lading. Hierdoor kunnen diverse ladingen, zoals versproducten, diepvriesproducten en droge goederen, allemaal in één en dezelfde vrachtwagen vervoerd worden.

Een multitemp koelwagen is efficiënt doordat er minder vrachtwagens nodig zijn om verschillende soorten ladingen te vervoeren, maar is wel kwetsbaarder en onderhoudsgevoelig.

Er is geavanceerde technologie nodig om ervoor te zorgen dat de juiste temperaturen voor ieder type lading in de afzonderlijke compartimenten worden gehandhaafd, en het gebruik van verschillende koelsystemen vraagt om zorgvuldig onderhoud en regelmatige keuring.

Als u het beste adres voor reparatie, keuring en onderhoud van uw multitemp koelwagen in Zoetermeer zoekt, bent u bij Lamboo aan het juiste adres. Wij zijn specialist voor alle typen koelvervoer voor Zoetermeer en omgeving.

Onze deskundige keuringmeesters keuren met speciale aandacht voor de koel- en vriesapparatuur aan boord en kijken ook naar de algemene staat van het voertuig, zoals de carrosserie, banden, verlichting, remmen en de ophanging om ervoor te zorgen dat het voertuig in goede staat verkeert en dat uw koelwagen weer veilig en conform de wettelijke voorschriften de weg op kan.

Zoekt u een multitemp koelwagen in Zoetermeer  of omgeving, is het tijd voor een periodieke cfk keuring, of wilt u uw koelwagen deskundig laten nakijken of repareren, neem dan snel contact met ons op.