Een bakwagen kopen voor diverse doeleinden

Een bakwagen kan voor diverse doeleinden ingezet worden, zo kunnen er bloemen, voedingswaren, fietsonderdelen, pakketjes en nog veel meer in vervoerd worden. Lamboo levert oplossingen voor vrijwel elk vraagstuk omtrent een bakwagen. Als u een bakwagen wilt kopen voor een ander doel, dan hierboven wordt beschreven dan kunt u gerust contact met ons opnemen!


Aan welke toepassingen kan ik denken?

1. Pakketdienst

Voor een pakketservice waar het vervoeren van grotere pakketten vaak voorkomt, pakketten zoals een bijzettafel, een bed, een kast, kan een bakwagen een uitkomst bieden. De laadruimte is hier groot genoeg voor om het bovengenoemde in één keer te kunnen vervoeren, waardoor u zo snel en efficiënt mogelijk bij u klanten kunt komen. Mocht u specifieke wensen hebben bij het kopen van een bakwagen, dan gaan wij graag met u om tafel om tot een mooi resultaat te komen.

2. Vervoeren van voedingswaar

Wanneer je voedingswaren vervoert, moet u rekening houden met strenge regelementen. Het ene voedsel vereist namelijk niet dezelfde behandeling als de ander. Yoghurt moet gekoeld vervoerd worden, IJs moet in een vriesruimte geplaatst zijn en het overgrote deel van voedsel moet schoon en veilig van A naar B gebracht worden. Hier moet de bakwagen die u wellicht gaat gebruiken, goed voor ingericht zijn. Vraag ons hierin naar de mogelijkheden.

3. Vervoeren van meubilair en huiselijke apparatuur

Wanneer u een bakwagen wilt kopen voor het vervoeren van huishoudelijk apparatuur en meubilair hoeft u geen rekening te houden met een gekoelde ruimte. Wat wel van groot belang is, is dat alles ongedeerd aan komt bij de klant. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een stangensysteem laten plaatsen. Stangen die verticaal in het plafond en de bodem vastgezet kunnen worden of horizontaal langs de wanden. Als de items goed verpakt zijn, zorgt dit ervoor dat het niet zal verschuiven.

Er zijn nog tal van andere opties, ook op maat, waar u uit kunt kiezen wanneer u een bakwagen wilt kopen. Heeft u een nog al specifieke wens, dan denken wij graag met u mee.


Ook voor onderhoud kunt u bij Lamboo terecht

Voor een 24-uur service, het onderhouden van uw wagenpark of periodieke keuringen kunnen wij u ook ontzorgen. Neem een kijkje op de bovenstaande pagina’s of vraag ons naar meer informatie via 079 363 4444.