Wat zijn de kosten van vrachtwagen spuiten?

Uiteraard zijn de kosten van het spuiten van een vrachtwagen sterk afhankelijk van een aantal factoren: vorm en kwaliteit van het plaatwerk, de gebruikte laksoort, de grootte en bereikbaarheid van het te spuiten oppervlak enzovoort. En niet te vergeten, hoeveel moeite moet de spuiter (steeds weer) doen om het werk voor te bereiden.

En in dat opzicht zijn de vaste kosten, zoals de kosten voor de voorbereiding en kosten voor energieverbruik, bij Lamboo minimaal. Wij hebben een vaste ruimte, speciaal ontworpen voor spuitwerk, die direct inzetbaar is. Omdat deze nieuwe ruimte twee grote spuitcabines, een kleine (onderdelen) cabine, een nieuwe voorbewerkhal en een mengruimte bevat, kunnen wij zeer efficiënt werken, hetgeen u terugziet in de kosten van vrachtwagen spuiten. De spuitcabines zijn ook uitgerust met de modernste techniek voor warmte-hergebruik. Zo wordt de restwarmte van de eerste cabine gebruikt om de tweede cabine te verwarmen. Dit scheelt aanzienlijk in het energieverbruik, wat de kosten van vrachtwagen spuiten verder drukt.

De twee grote cabines zijn extra breed, zodat ook trailers met afwijkende maten probleemloos gespoten kunnen worden. Door de zeer efficiënte inzet van ons hooggekwalificeerd personeel is Lamboo Repair bij uitstek de plek om uw wagens of cabines een nieuwe kleur te geven of bij te spuiten.

De opzet van onze nieuwe spuiterij maakt ons bijzonder concurrerend op het gebied van de kosten van vrachtwagen spuiten.

Benieuwd naar onze professionele en uitgebreide mogelijkheden voor vrachtwagen spuiten? Kijk dan eens op onze speciale pagina.