Smart Repair

 
 
Smart Repair.jpg
 

Onze nieuwste ontwikkeling

Als beheerder van één of meerdere bedrijfsvoertuigen weet u als geen ander dat het fijn is wanneer deze voertuigen in goede staat verkeren. Wij zijn al hét adres voor normaal schadeherstel aan uw voertuig, maar vanaf heden specialiseren wij ons ook op het herstellen van cosmetische gebreken van uw voertuig. Dit betekent dat u voortaan bij ons aan kunt kloppen met bijvoorbeeld een ster in uw ruit!

De volgende herstelwerkzaamheden faciliteren wij:

Ruit reparatie

Heeft u een ster in uw ruit? Dan kunt u voor reputatie vanaf heden gewoon bij Lamboo Repair terecht. Wij zijn in staat de ruitschade vakkundig te herstellen. Dit voorkomt dat de ruit verder scheurt, zodat u weer veilig te weg op kunt!

Koplampherstel

Zijn de koplampen van uw voertuig dof en verouderd? Vervangen is niet altijd nodig! Onze vakman is in staat om uw koplampen te schuren, polijsten én te voorzien van een nieuwe UV-laag. Na behandeling zullen uw koplampen als nieuw lijken!

Interieur reparatie

Tijdens dagelijks gebruik kan het voorkomen dat het interieur / stoelbekleding van uw voertuig schade oploopt. Wij repareren dit praktisch onzichtbaar en zorgen dat uw interieur weer in perfecte staat verkeert!

Wij begrijpen dat u uw voertuig liever zo min mogelijk kwijt bent aan service & onderhoud. Daarom zijn onze cosmetic smart repair diensten ook goed te combineren met bijvoorbeeld de periodieke keuringen van uw voertuig!

Meer informatie ontvangen of direct een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op!