Wilt u uw oplegger laten spuiten?

Ongelukje? Wilt u uw oplegger spuiten in de kleuren van uw bedrijf, of wilt u de oplegger er weer als nieuw laten uitzien? In onze moderne spuiterij kunnen wij ieder type oplegger spuiten, van elk formaat en elke vorm. Tegen zeer concurrerende kosten.

In onze nieuwe voorbewerkhal maken wij uw voertuig op een efficiënte en professionele manier gereed voor de geplande spuitwerkzaamheden. Onze gloednieuwe spuiterij bestaat uit twee grote, extra brede cabines, zodat wij ook probleemloos uw oplegger spuiten met afwijkende maten.

De efficiënte inrichting en werkwijze, en het gekwalificeerd personeel zorgen ervoor dat Lamboo Repair bij uitstek het adres om uw wagens of cabines een nieuwe kleur te geven of bij te spuiten. Ook voor oplegger spuiten in allerlei maten bent u bij ons aan het beste adres.

Bovendien hebben voor de spuiterijafdeling een speciale servicebus ter beschikking voor bij het halen en brengen van gespoten wagens. Hiermee kunnen wij ook losse onderdelen of plaatwerk ophalen en weer terugbrengen, zodat u geen tijd kwijt bent met wachten, terwijl wij uw opleggen spuiten.

Hebt u speciale wensen voor het oplegger spuiten, bijvoorbeeld het spuiten van een geïsoleerde laadbak, laat het ons weten. Wij kunnen iedere klus aan!