Bent u op zoek naar een koelwagen met laadklep?

Koelwagens zijn er in allerlei soorten en maten, om aan alle behoeften te kunnen voldoen. Een van de types koelwagens is de koelwagen met laadklep. Dit model is zeer geschikt om bijvoorbeeld pallets met diepvriesproducten te vervoeren. De pallets kunnen dan met behulp van de laadklep direct in- en uit de koelwagen geladen worden.

Belangrijk bij een koel bakwagen met laadklep is uiteraard dat deze voldoet aan alle milieu-eisen en recent een CFK-keuring heeft ondergaan. Daarom worden al onze occassions grondig geïnspecteerd en gekeurd, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan en nog heel lang plezier kunt hebben van uw koel bakwagen met laadklep.

Bovendien hebt u bij Lamboo u de zekerheid van een betrouwbare, goed onderhouden bakwagen en kunt u een keuze maken uit diverse modellen. Er is er altijd wel een bij die voldoet aan al uw eisen.

De koelwagen met laadklep heeft een vaste, geïsoleerde bak. Als u op zoek bent naar een bakwagen met schuifzeil kunt u op de genoemde pagina kijken.